Vitamin K2 MK-7 (30 portioner)

Vitamin K2 MK-7 (30 portioner)

FM04
73,66 kr
rating Read the review
Average rating: 10/10 Number of reviews: 1

Kosttillskott F-VIT F K2 MK-7 innehåller naturligt vitamin K2 MK-7 och inulin (cikoria rot) i pulverform.

 

Vitamin K2 MK-7 (30 portioner)

 

 

Kosttillskott F-VIT F K2 MK-7 innehåller naturligt vitamin K2 MK-7 och inulin (cikoria rot) i pulverform. K-vitamin hjälper till att upprätthålla friska ben. Det underlättar transporten av kalcium från blodkärlen till benvävnaden och hjälper till att förhindra förkalkning av blodkärlen. Inulin underlättar absorptionen av kalcium. För produktion av vitamin K2 användes MK-7 endast vegetabiliska ingredienser (pelargon) utan tillsats av soja. Produktionsprocessen har patenterats och fått godkännande från EFSA. Kosttillskott F-VIT K2 MK-7 innehåller inga fyllmedel, konserveringsmedel, färgämnen eller sötningsmedel.

 

 

FORMEDS Sp. Zoo

 

Företaget FORMEDS Sp. z oo specialiserar sig på produktion av kosttillskott i ren pulverform utan tillsats av konserveringsmedel, färger och sötningsmedel. Det erbjuder naturliga, effektiva och säkra produkter. Hela produktionsprocessen är i enlighet med HACCP-systemet. Råvarorna som används för produktion av dess produkter kommer från ansedda europeiska leverantörer.

 

Ingredienser: inulin (cikoria rot), vitamin K2 (menakinon MK-7).

 

2 g daglig dos innehåller (Referens dagligt intag%):

Vitamin K2 MK-7 - 100 mg (133%),

Inulin - 2000 mg.

 

Nettovikt: 60 g. Serveringar per behållare: 30.

 

Användning: Tillsätt 1 portion (1 skopa) i en kopp med 200 ml vatten eller annan dryck och rör om. Konsumera 1 gång per dag under en måltid.

 

Lagring: Förvara vid rumstemperatur på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

 

Varning: Överskrid inte de rekommenderade dagliga portionerna för konsumtion under dagen. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Produkten ska inte användas som en ersättning för en varierad diet.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.