C-vitamin MAX (60 portioner)

C-vitamin MAX (60 portioner)

FM18
73,66 kr
rating Read the review
Average rating: 10/10 Number of reviews: 1

Kosttillskott F-VIT C MAX innehåller vitamin C, vitamin D3 och zink (citrat) i pulverform. Levorotatoriskt C-vitamin i pulverform kännetecknas av en mycket hög absorptionsförmåga.

 

C-vitamin MAX

 

 

Kosttillskott F-VIT C MAX innehåller vitamin C, vitamin D3 och zink (citrat) i pulverform. Levorotatoriskt C-vitamin i pulverform kännetecknas av en mycket hög absorptionsförmåga. C-vitamin stöder immunsystemets funktion och skyddar cellerna från oxidativ stress. Det hjälper också till att upprätthålla normal energimetabolism och minskar trötthet och trötthet. D-vitamin hjälper till att bibehålla friska ben och tänder. Det deltar i korrekt absorption och användning av kalcium och upprätthåller dess rätta nivå i blodet. Dessutom stöder D-vitamin funktionen hos muskelsystemet och immunsystemet. Zink är ett av de viktigaste mikronäringsämnena som är nödvändiga för att kroppen ska fungera korrekt. Det stöder immunsystemets funktion genom att delta i utvecklingen av T-celler.

F-VIT C MAX tillverkas av icke-genetiskt modifierade (icke-GM) råvaror. Kosttillskott F-VIT C MAX innehåller inga fyllmedel, konserveringsmedel, färgämnen, sötningsmedel.

 

 

FORMEDS Sp. Zoo

Företaget FORMEDS Sp. z oo specialiserar sig på produktion av kosttillskott i ren pulverform utan tillsats av konserveringsmedel, färger och sötningsmedel. Det erbjuder naturliga, effektiva och säkra produkter. Hela produktionsprocessen är i enlighet med HACCP-systemet. Råvarorna som används för produktion av dess produkter kommer från ansedda europeiska leverantörer.

 

Ingredienser:   C-vitamin (L-askorbinsyra) zink (zinkcitrat), vitamin D (kolekalciferol).

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 g) (Referens dagligt intag%):

C-vitamin - 1000 mg (1250%)

Vitamin D-1000 IE / 25 μg (500%)

zinkcitrat - 32 mg, inklusive 10 mg zink (100%).

 

Rekommenderat dagligt intag:   Tillsätt 1 portion (1 skopa) i en kopp med 200 ml vatten eller annan dryck och rör om. Konsumera 1 gång per dag under en måltid.

Nettovikt:   61,92 g. Serveringar per behållare: 60

Lagring:   Förvara vid rumstemperatur på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

 

Varning:   Överskrid inte de rekommenderade dagliga portionerna för konsumtion under dagen. Produkten ska inte användas av gravida och ammande kvinnor.

Ny
rating 10
2021-10-01
Merlinchanteur
Pas encore débuter la cure, à suivre

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.