Vitamin E 400IU Blandade tokoferoler - 100 kapslar

Vitamin E 400IU Blandade tokoferoler - 100 kapslar

SWA14
149,86 kr

Vitamin E som en blandning av tokoferoler är den bästa assimilerbara formen av vitamin E. Vitamin E är en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och skyddar fettsyrorna före oxidationen.

 

Vitamin E 400IU Blandade tokoferoler


E-vitamin blandade tokoferoler är den bästa assimilerbara formen av vitamin E. Vitamin E är en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och skyddar fettsyrorna före oxidationen. Dessutom förhindrar det för tidig nedbrytning av erytrocyter och är involverat i transporten av syre genom de röda blodkropparna till alla celler i kroppen. E-vitamin har en direkt effekt på muskelprestanda. Det stöder också immunförsvaret, ökar det cellulära svaret och förbättrar funktionen av T-lymfocyter.


Swanson ®

Swanson Health Products är en amerikansk tillverkare och distributör av kosttillskott som grundades 1969. Företaget är den största privatägda vitaminkataloghandlaren i USA. Dess produkter tillverkas enligt Good Manufacturing Practice (GMP).

KosttillskottIngredienser: Vitamin E (D-alfa-tokoferol och tokoferolblandning: beta-tokoferol, delta-tokoferol och gamma-tokoferol), kapselmantel: gelatin, fuktighetsbevarande medel: glycerol, vegetarisk och sojabönolja, renat vatten.

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapslar): Vitamin E (D-alfa-tokoferol och tokoferolblandning: beta-tokoferol, delta-tokoferol och gamma-tokoferol) - 267 mg alfa-tokoferolekvivalent

Rekommenderat dagligt intag: En kapsel om dagen under en måltid.

Nettovikt: 58 g - 100 kapslar


Lagring: Skydda mot ljus, förvara vid rumstemperatur, på en torr plats som inte är tillgänglig för små barn.

Varning: Överskrid inte de rekommenderade dagliga portionerna för dagen. Vitamin E 400IU kan inte användas av gravida eller ammande kvinnor. Denna produkt kan inte användas som en ersättning för en varierad diet.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.