Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapslar

Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapslar

SWA17
302,26 kr

Quercetin tillhör flavonoidgruppen. Det hjälper till att täta blodkärlen och minska deras permeabilitet. Quercetin har också en antihistamin effekt.

 

Quercetin

Quercetin tillhör flavonoidgruppen. Det hjälper till att täta blodkärlen och minska deras permeabilitet. Quercetin har också en antihistamin effekt. Det lugnar effekterna av bestrålning och minskar trötthet och stress. Quercetin är inblandat i regleringen av många cellulära processer såsom cellproliferation och död. Dessutom har quercetin en skyddande effekt på vitamin C och E, vilket förhindrar oxidation av askorbat.

 

Swanson ®

Swanson Health Products är en amerikansk tillverkare och distributör av kosttillskott som grundades 1969. Företaget är den största privatägda vitaminkataloghandlaren i USA. Dess produkter tillverkas enligt Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttillskott

Ingredienser: Quercetin, gelatin (kapselskal), rismjöl, magnesiumstearat och / eller kiseldioxid (klumpförebyggande medel)

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapsel): Quercetin (quercetin dihydrat) - 475 mg

Rekommenderat dagligt intag: En kapsel om dagen

Nettovikt: 44 g - 60 kapslar

Lagring: Förvara på en torr plats, undvik kraftig värme. Använd inte om packningen under kontakten är skadad eller saknas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderade portioner för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad diet. Produkt rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.