Quercetin 500 ™ 500 mg, 100 kapslar

Quercetin 500 ™ 500 mg, 100 kapslar

JARR01
Obecnie brak na stanie
327,66 kr

Quercetin tillhör flavonoidgruppen. Det hjälper till att täta blodkärlen och minska deras permeabilitet. Quercetin har också en antihistamin effekt. Det lugnar effekterna av bestrålning och minskar trötthet och stress.

 

Quercetin

Quercetin tillhör flavonoidgruppen. Det hjälper till att täta blodkärlen och minska deras permeabilitet. Quercetin har också en antihistamin effekt. Det lugnar effekterna av bestrålning och minskar trötthet och stress. Quercetin är inblandat i regleringen av många cellulära processer såsom cellproliferation och död. Dessutom har quercetin en skyddande effekt på vitamin C och E, vilket förhindrar oxidation av askorbat.

Jarrow-formler

Jarrow Formulas är en amerikansk producent av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1977. Företagets kompletta sortiment av näringsprodukter inkluderar vitaminer, mineraler, probiotika, standardiserade växtbaserade koncentrat, aminosyror, enzymer och enterala näringsprodukter.

Kosttillskott

Ingredienser: quercetin, magnesiumstearat, kiseldioxid, gelatin

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapsel): Quercetin - 500 mg

Inget vete, inget gluten, inget soja, inget mejeri, inga ägg, ingen fisk / kräftdjur, inga nötter.

Fri från GMO

Lämplig för vegetarianer / veganer

Föreslaget dagligt intag: 1 kapsel dagligen med en måltid

Nettovikt: 100 kapslar

Lagring: Otillgänglig för små barn. Förvara på en torr plats, undvik kraftig värme.

Varning: Överskrid inte rekommenderade portioner för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad diet. Produkt rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.