Reducerat pris! Snigel Naturliga 200 ml Visa större

Snigel Naturliga 200 ml

ZAR05

Ny produkt

Högkvalitativa kosttillskott SNIGEL NATURLIGA i sin sammansättning innehåller hydrolysat från fötterna kött, Helix Aspersa Muller.

Mer detaljer

272,91kr

-15%

321,07kr

Mer information

Snigel Naturliga

Högkvalitativa kosttillskott SNIGEL NATURLIGA i sin sammansättning innehåller hydrolysat från fötterna kött, Helix Aspersa Muller slem i koncentrat från Helix Aspersa Muller som erhålls i ett revolutionerande sätt genom att ZaraPharm företag, vitaminer och mellanlägg så att produkten har en positiv effekt på:

 • gastro
 • intestinala problem (magsår, gastrit, syror och svårighetsgrad i magen, halsbränna, värk, mage, etc.)
 • bistå vid behandling av acne
 • utjämning av rynkor
 • stimulering av immunsystemet (antioxidant och energigivande effekt)
 • minskning av sår, sår, infektioner och ärr
 • avsyrning av kroppen
 • hår pigmentering (mot grått)
 • minskning av kolesterol absorption
 • tarmfloran
 • Uppstramande, närande och mjukgörande för huden
 • bistå vid behandling av hudsjukdomar
 • förnyelse och näring i hela organismen

 

Effekten av sirap är dessutom förstärkas genom tillägg av C-vitamin, dexpantenol och akacia, som tillsammans med naturliga slem komponenter, starkt stöd för regenerativ och deacidifying processer. Tack vare kombinationen av ingredienser, produkten har en extra oxiderande och toning effekt på vår kropp. De antibakteriella egenskaperna för sirap kan hänföras till ett antal peptider, så utdraget kan också användas för antibiotika mot infektioner i mag-tarmkanalen som orsakas av infektion med Helicobacter pylori.

Det fungerar som ett naturligt antibiotikum är mer effektivt än droger som den mänskliga kroppen ofta visar motstånd. Koncentrationen av koppar-som innehåller peptider i extraktet är ovanligt. De stimulerar bildandet av kollagen, elastin och reparera vävnad och slemhinnor, vilket gör att förberedelserna är perfekt för personer med dermatologiska sjukdomar.

Denna produkt erbjuder naturliga extrakt för att inte skada kroppen, hämma utvecklingen av Helicobacter Pylory bakteriell stam och är säkra för båda sidor - bortsett från den otroliga egenskaper för att vår kropp, att få slem från sniglar inte skada dem och är helt ofarligt för dem. Snigel slem extraheras med hjälp av en revolutionerande metod och uppfyller de förväntningar av kosmetiska och farmaceutiska industrier - från behandling av magsäcken och tolvfingertarmen sjukdomar till den perfekta förnyelse av huden. Slem som innehåller enzymer, peptider, aminosyror, oligosackarider och lösliga proteiner som stöd slemhinnor förnyelse. Denna ingrediens, tack vare den sofistikerade slussen utvinning från snigel, reducerar ärr i ett ögonblick i estetiska kosmetika. Tack vare sin höga kvalitet slem, denna ingrediens är en rik källa av naturliga kollagen, elastin, glykolsyra, allantoin, vitaminer och naturliga antibiotika, med utmärkt biotillgänglighet, vilket betyder att den har inte bara en stark reparerande effekt på vävnad, men också påtagligt synliga på huden - uppstramande, återuppbyggande och utjämning.

Detta ämne har främst helande egenskaper - den stödjer läkning av sår, akne lesioner och irritationer. Det är helt i företag och jämnar ut huden markerade med åldrandet.

Vitamin B5 (pantotensyra) som ingår i produkten, i fråga tar också del i den förnyelse av hudceller och slemhinnor, och deltar i produktionen av antikroppar, som är en del av immunförsvaret, som stärker de egenskaper som kosttillskott. Genom att stödja hår pigmentering process, vitamin B5 förhindrar att håret grått.

Pantotensyra tar del i transformationer som är relaterade till energi ledningen i kroppen, såsom syntesen av fettsyror och oxidationsreaktioner, vilket är särskilt viktigt för idrottare. Detta vitamin är mycket viktigt för vår kropp på grund av sin hud regenererande egenskaper, det är en del av många celler i vår kropp och har en skyddande effekt på hjärtat. Det är också deltar i syntesen av kolesterol, steroidhormoner (såsom kortisol, testosteron och östradiol, progesteron), neurotransmittorer (serotonin, dopamin) och vitamin A och vitamin D.

Acacia gum, även känd som gum arabic eller senegal tuggummi, är en trögflytande, luft-härdverk gum, som är producerad av högre växter, bakterier och alger.

Vad är gum arabic? (acacia)

Acacia gum (arabiska) erhålls huvudsakligen från Senegalesiska akacia, som uppstår på den västra kusten av Afrika. Det används i läkemedel, på grund av dess anti-inflammatoriska egenskaper. Det är en multi-molekylär kolhydrater, som delvis bryts ner i tjocktarmen. I apotek, acacia gum används främst i produktionen av skyddande läkemedel vid inflammatorisk stater av slemhinnor och surfplattor. Det är också används eftersom det har förmågan att förhindra utfällning av tungmetaller. Det är också används mot hosta tabletter, sirap och droppar, eftersom det har förmågan att lugna irriterad hud och slemhinnor. Det är också rekommenderas för personer som lider av gingivit, faryngit eller laryngit. Acacia gum är en produkt som gör att du kan stödja processer som minskar upptaget av kolesterol från tarmen till blodet, så att dess konsumtion rekommenderas till människor som kämpar med förhöjda kolesterolvärden och vill att ytterligare stödja sin behandling. Dessutom, dess konsumtion ger en känsla av mättnad, som säkert kommer att tillfredsställa människor som kämpar med övervikt. Studier visar att gummi arabicum kan också ha en effekt på att stärka skelettet och ökar immuniteten.

 

Ett tillskott av acacia gum kommer att tillåta dig att glömma de irriterande hunger. Fördelarna med att använda acacia gum också kommer att visa sig vara oerhört viktigt för människor som kämpar med hudproblem eller brännskador. Det används även i kosmetika, främst för framställning av eteriska oljor och olika typer av krämer eller masker. Det kännetecknas av en mjukgörande och återfuktande effekt. Visst, dess tillskott kommer att vara nöjd med människor som kämpar med hudproblem.

 

Kosttillskott

 

Producent: Zarapharm

 

Ingredienser:

Helix Aspersa Muller slem 40 mg.

Vitamin B5 0,9 mg

Vitamin C 0,9 mg.

D-fruktos 0,1 mg.

Acacia 0,9 mg

Vatten

 

Netto vikt: 200 ml

 

Rekommenderat dagligt intag: Det är rekommenderat att konsumera tillägg på fastande mage - 20 minuter före en måltid. Den initiala dosen är 10 ml/2x dagligen de första 10 dagar. Sedan, efter 10 dagar, bör dosen reduceras till 1x dagligen. Effekterna syns redan efter den första månaden av regelbunden behandling. Sirap är berikad med en trevlig äppeldoft, så att tillskott är inte bara effektivt utan också ganska bra.

 

Lagring: Förvara i rumstemperatur i en torr plats utom räckhåll för små barn.

 

Försiktighet: överskrid inte rekommenderad portioner för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ett substitut (ersättning) av en varierad kost. Produkten rekommenderas ej till gravida och ammande kvinnor.

 

Recensioner