L-arginin 500 mg, 100 kapslar.

L-arginin 500 mg, 100 kapslar.

Now Foods
NOW09
108,00 kr

L-arginin är ett ämne vars brist kan leda till en obalans i människokroppen.

 

L-arginin

 

L-arginin är ett ämne vars brist kan leda till en obalans i människokroppen. Dess nivåer kan sjunka under infektioner från Babesia och Bartonella. L-arginin är mycket viktigt aminosyra eftersom det behövs för replikering och uppdelning av celler, skydd av endotelintegritet, läkning av sår, sund immunfunktion och korrekt hormonaktivitet. Aminosyran skyddar benen och hjälper till att reparera de mikrobiella skadorna på dem. Det minskar också den tid det tar för sår att läka.

 

Nu Foods ®

Now Foods ® är en amerikansk tillverkare och distributör av kosttillskott. Företaget är verksamt sedan 1948 och är en av de ledande på marknaden. Produkterna från Now Foods ® produceras enligt högsta standard för god tillverkningssed (GMP).

 

Kosttillskott

 

Ingredienser: L-arginin, bovint gelatin (kapsel), magnesiumstearat (vegetabilisk källa) och kiseldioxid.

Innehåll i rekommenderad daglig portion (2 kapslar): L-arginin - 1000 mg

 

Rekommenderat dagligt intag (vuxna): Ta 2 kapslar två gånger dagligen efter behov. Ta mellan måltiderna eller vid sänggåendet med minst 8 oz. vatten eller juice för att underlätta absorptionen.

 

Nettovikt: 100 kapslar

Förvaring: Förvara vid rumstemperatur på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

 

Varning: Överskrid inte rekommenderade portioner för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad diet. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.