Vitamin B3, Niacin, Nikotinamid 500 mg, 100 kapslar

Vitamin B3, Niacin, Nikotinamid 500 mg, 100 kapslar

ALI06
74,93 kr

Niacin spelar en viktig roll i aktiviteterna för olika enzymer som är involverade i metabolismen av kolhydrater och fetter, nervos funktion.

 

Vitamin B3, Niacin, Nikotinamid 500 mg

 

Niacin spelar en viktig roll i aktiviteterna för olika enzymer som är involverade i metabolismen av kolhydrater och fetter, funktionen hos nervsystemet och matsmältningssystemet, tillverkningen av könshormoner och upprätthållandet av en frisk hud.

 

MedicaLine

MedicaLine är en polsk tillverkare av läkemedel och kosttillskott som verkar på den lokala marknaden sedan 2007. MedicaLine äger kosttillskottet Aliness. Produkter från Aliness-märket innehåller naturliga föreningar som kännetecknas av en snabb och hög absorptionsnivå av aktiva substanser. Vitaminerna från deras erbjudande kan användas av människor på glutenfri diet liksom personer med allergier och laktosintolerans.

Kosttillskott

Jag har läkare:   Niacin som nikotinamid, kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa.

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapsel) (% RWS-referens dagligt intag%): Niacin (Nikotinamid) - 500 mg (* 3125%)

 

Rekommenderat dagligt intag:   Ta 1 kapsel dagligen, helst under en måltid.

 

Nettovikt: 100 grönt lock.

 

Lagring:   Skydda mot ljus, förvara vid rumstemperatur, på en torr plats som inte är tillgänglig för små barn.

 

Varning:   Överskrid inte den rekommenderade dagliga portionen under dagen. Denna produkt kan inte användas av gravida eller ammande kvinnor. Denna produkt kan inte användas som en ersättning för en varierad diet.

 

 

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.