Chronobiane Omedelbar spray Visa större

Chronobiane Omedelbar spray

PB24

Ny produkt

Chronobiane Immédiat är ett kosttillskott i form av en spray baserad på melatonin och hagtornsextrakt.

Mer detaljer

139,68kr

Mer information

Chronobiane Immédiat

 

Chronobiane Immédiat är ett kosttillskott i form av en spray baserad på melatonin och hagtornsextrakt. Melatonin hjälper till att förkorta tiden det tar att somna och lugnar effekterna av jetlag. Hagtorn skyddar hjärtat, reglerar blodtrycket och rekommenderas också i tillstånd av överdriven upphetsning, irritabilitet eller sömnlöshet. Sprayens sublinguala form gör melatonin mer biotillgängligt och dess verkan snabbare.

Rekommenderas för tillskott vid:

Svårigheter att somna,

• mildra effekterna av jetlag,

• vakna på natten för att hjälpa dig att somna igen.

 

PiLeJe

Groupe PiLeJe är ett franskt företag som grundades 1991. PiLeJe erbjuder endast produkter av naturligt ursprung i doser som överensstämmer med människokroppens dagliga behov och kännetecknas av en optimal assimilering av mag-tarmkanalen.

Kosttillskott

 

Ingredienser: melatonin, hagtornsextrakt Crataegus monogyna (blomställningstoppar), vatten, glycerin, alkohol, konserveringsmedel: kaliumsorbat och natriumbensoat, surhetsregulator: citronsyra.

 

Innehåll i rekommenderad daglig portion (2 sprayer) : melatonin - 1 mg

 

Rekommenderat dagligt intag: 

Om du har svårt att somna: 2 sprayer. Den fördelaktiga effekten uppnås genom att konsumera 1 mg melatonin vid sänggåendet. För fortsatt användning i flera månader rekommenderas medicinsk rådgivning.

För trötthet på grund av tidsskillnaden: 1 till 2 sprayer. Den gynnsamma effekten uppnås genom att konsumera minst 0,5 mg strax före sänggåendet den första resedagen och dagarna efter ankomst till destinationen (4 till 8 dagar).

Skaka väl innan användning.

 

Nettovikt: 20 ml

 

Lagring: Förvara produkten vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

 

Varning: Överskrid inte den rekommenderade portionen för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad diet. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor, personer som lider av inflammatoriska eller autoimmuna sjukdomar, epileptika, astmatiker och personer med humör, beteende eller personlighetsstörningar. I samband med läkemedelsbehandling, be din läkare eller apotekspersonal om råd

 

Reviews