Chronobiane LP 1,9 mg Visa större

Melatonin Chronobiane LP 1,9 mg

PB25

Ny produkt

Chronobiane LP 1,9 mg är ett kosttillskott i form av depottabletter baserade på melatonin.

Mer detaljer

155,76kr

Mer information

Chronobiane LP 1,9 mg


Chronobiane LP 1,9 mg är ett kosttillskott i form av depottabletter baserade på melatonin.

En av de grundläggande komponenterna i sömnmekanismen är melatonin, ett hormon som produceras naturligt av tallkörteln i mörkret. Genom att släppa melatonin informerar tallkörteln hjärnan om att det är mörkt och att det är en bra tid att sova.

Melatoninsyntesen börjar i frånvaro av ljus och toppar mellan 2 och 4 på morgonen och minskar sedan under andra halvan av natten för att förbereda sig för vakenhet. För vissa människor fungerar det här meddelandet inte längre ordentligt, vilket orsakar svårigheter att somna eller fördröja sömntiden.

"Resynchronization" kan uppnås genom att öka melatoninnivåerna med Chronobiane LP 1,9 mg, som innehåller melatonin med fördröjd frisättning, vilket hjälper till att förkorta tiden du somnar och förhindrar att du vaknar från sömnen.

Rekommenderas för tillskott vid:

• vakna på natten,

• svårigheter att somna.

 

PiLeJe

Groupe PiLeJe är ett franskt företag som grundades 1991. PiLeJe erbjuder endast produkter av naturligt ursprung i doser som överensstämmer med människokroppens dagliga behov och kännetecknas av en optimal assimilering av mag-tarmkanalen.

Kosttillskott

 

Ingredienser: melatonin, bambupulver Bambusa arundinacea (extrakt), baobabpulver Adansonia digitata (massa), förtjockningsmedel: natriumalginat och tvärbundet natriumkarboximetylcellulosa, fyllmedel: kalciumfosfater och mikrokristallin cellulosa, antikakningsmedel: magnesiumsalter av fettsyror, färgämnen och äpplen: innehåller citron och safflor.

 

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 tablett) : melatonin - 1,9 mg

 

Rekommenderat dagligt intag: 

Ta en tablett om dagen med ett glas vatten, för bästa effekt, ta en timme före sänggåendet.

 

Nettovikt: 60 tabletter

 

Lagring: Förvara produkten vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

 

Varning: Överskrid inte den rekommenderade portionen för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad diet. Rekommenderas inte för gravida och / eller ammande kvinnor och personer med humör, beteende eller personlighetsstörningar. I samband med läkemedelsbehandling, fråga din läkare eller apotekspersonal om råd.

 

 

 

Reviews