Samento Nutramedix 60 ml

Samento Nutramedix 60 ml

CWD33-60
645,28 kr
rating Read the 2 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 2

Samento Microbial Defense är en effektiv immunmodulator. Den har ett brett spektrum av antibakteriella, antifungala, antivirala och antiparasitiska egenskaper. Samento är effektivt mot Borelia burgdorferi och andra stammar av Borrelia samt andra fästingburna infektioner.

 

Samento Microbial DefenseSamento Microbial Defense är en effektiv immunmodulator. Den har ett brett spektrum av antibakteriella, antifungala, antivirala och antiparasitiska egenskaper. Samento är effektivt mot Borelia burgdorferi och andra stammar av Borrelia samt andra fästingburna infektioner.   Samento kan användas vid behandling av autoimmuna störningar.   Samento Microbial Defense   ingår i Cowden Support Program och bör användas tillsammans med andra produkter från Cowdens protokoll.Kosttillskott


Nutramedix ®
Nutramedix är en amerikansk producent av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1993. Det producerar högkvalitativa bioaktiva växtextrakt baserat på patenterad extraktionsmetod. Nutramedix produkter kännetecknas av hög styrka och ett brett spektrum av aktiviteter.


Ingredienser:   Uncaria tomentosa barkextrakt (TAO Free Uncaria tomentosa), mineralvatten, etanol (20-24)%.

Användande:   Häll 1-30 droppar i 120 ml vatten och vänta en minut innan du dricker. Börja med en droppe 2 gånger om dagen (30 minuter före måltid) och öka gradvis intaget. Skaka flaskan före användning.

Nettovikt: 6 0 ml

Lagring:   Förvara vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning:   Överskrid inte rekommenderad daglig servering. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.