Stevia Nutramedix 60ml

Stevia Nutramedix 60ml

CWD31-60
302,26 kr
rating Read the 3 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 3

Stevia är ett extrakt från Stevia rebaudiana. Stevia används som sockerersättning. Det höjer inte blodsockret eller deltar i processen för fettavlagring.

 

Stevia Sweet Herb

Stevia är ett extrakt från Stevia rebaudiana. Stevia används som sockerersättning. Det höjer inte blodsockret eller deltar i processen för fettavlagring. Stevia-extrakt har också antimikrobiell aktivitet mot Borella och biofilm samt ett brett spektrum av svampdödande och antioxidant aktivitet. Stevia Sweet Herb ingår i Cowden Support Program och ska användas tillsammans med andra produkter från Cowdens protokoll.

Kosttillskott

Nutramedix ®

Nutramedix är en amerikansk producent av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1993. Det producerar högkvalitativa bioaktiva växtextrakt baserat på patenterad extraktionsmetod. Nutramedix produkter kännetecknas av hög styrka och ett brett spektrum av aktiviteter.

Ingredienser: Stevia rebaudiana bladextrakt, mineralvatten, etanol (20-24)%.

Användning: Lägg till 3 eller fler droppar i mat eller dryck. Vid mikrobiell infektion, använd 30 droppar, två gånger om dagen. Skaka flaskan före användning.

Nettovikt: 60 ml

Förvaring: Förvara vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderad daglig servering. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny
STEVIA PURA 100%
rating 10
2021-10-13
CARLOS
De las mejores del mercado, calidad y eficacia.
rating 10
2021-01-13
donatarotondo@libero.it
10/10
rating 10
2020-08-30
Anonymous

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.