Japansk knotweed cut (500g) Visa större

Japansk knotweed cut (500g)

PFC05

Ny produkt

Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) stimulerar och modulerar immunsystemet. Örten har också antiinflammatoriska egenskaper.

Mer detaljer

rating Read the 2 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 2

279,01kr

Mer information

Japansk knotweed

Lat. Polygonum cuspidatum

Kinesiskt namn: Hu Zhang

 

Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) stimulerar och modulerar immunsystemet. Örten har också antiinflammatoriska egenskaper. De aktiva substanserna i Polygonum cuspidatum passerar genom blod-hjärnbarriären och påverkar centrala nervsystemet där de utövar åtgärder mot bakterier Borrelia. Örten skyddar specifikt hjärnan från inflammatoriska skador, mikrobiella endotoxiner och bakterieinfektioner. Japansk knotweed används bland annat vid behandling av neuroborrelios.

 

 

Plommonblommamärke ®

 

Plum Flower®-produkter är örter av hög kvalitet som produceras av Mayway Corp. Mayway är ett familjeföretag som har importerat och distribuerat traditionell kinesisk medicin sedan 1969. Företaget har ett certifikat för god tillverkningssed (GMP) och dess produkter innehåller inte svavel dioxid som påverkar örternas kvalitet. Produkter med hög renhet utsätts för kvalitetskontroll och laboratorietester. Plum Flower®-märket är ett av de märken som rekommenderas av Stephen Buhner.

 

Ingredienser: Polygonum cuspidatum rot (rhizom) skuren

 

Nettovikt: 500 g


Lagring: Förvara vid rumstemperatur på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

 

 

Recensioner

rating
Super jakość :)
rating