Japansk Knotweed Standartized till 10% Resveratrol, 500 mg, 500 kapslar

25-O7XD-B2WH

Ny produkt

Japansk knotweed stimulerar och modulerar immunsystemet och har antiinflammatoriska egenskaper. Växten är en rik källa till resveratrol, vilket stimulerar mikrocirkulationen.

Mer detaljer

rating Read the 15 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 15

495,29kr

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
3 3% Up till 44,58kr
5 5% Up till 123,82kr
10 10% Up till 495,29kr

Mer information

Japansk knotweed

Lat. Polygonum cuspidatum

Kinesiskt namn: Hu Zhang

 

 

Japansk knotweed stimulerar och modulerar immunsystemet och har antiinflammatoriska egenskaper. Växten är en rik källa till resveratrol, vilket stimulerar mikrocirkulationen. Förutom resveratrol innehåller hela växten många aktiva substanser som har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper mot Lyme-sjukdomen spirochete. Dessa egenskaper gör japansk knotweed till en av de bästa örterna för behandling av Lyme-sjukdomen och dess saminfektioner. Ämnena i Polygonum cuspidatum kan passera blod-hjärnbarriären och påverka centrala nervsystemet där de skyddar hjärnan från postinflammatorisk skada, mikrobiella endotoxiner och bakterieinfektioner. Dessutom underlättar japansk knotweed blodcirkulationen, särskilt i leder, hjärna, ögon, hjärta och hud. Denna egenskap gör växten särskilt användbar för behandling av Lyme-sjukdomen, eftersom den underlättar blodflödet till platser som är svåra att nå med ämnen som dödar spiroketen. Det fungerar tillsammans med läkemedel och örter, vilket gör det lättare för dem att nå Borrelia spirochetes.

 

 

Lymeherbs

Kosttillskott


Ingredienser: Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) rhizomextrakt standardiserad till 10% resveratrol, kapsel: hypromellos.

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapsel): Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) rhizomextrakt standartised till 10% resveratrol - 500 mg

Rekommenderat dagligt intag: ta en kapsel per dag.

Obs: Det rekommenderade intaget är allmänt och är INTE enligt Stephen Buhners protokoll. Det föreslagna intaget enligt Stephen Buhner är vanligtvis mycket högre än det rekommenderade intaget skrivet på produktetiketten. Kontakta oss om du vill veta det rekommenderade intaget enligt Stephen Buhner.

Nettovikt: 500 kapslar

Förvaring: Förvara vid rumstemperatur på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

 

Varning: Överskrid inte rekommenderade portioner för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning (ersättning) för en varierad diet. Produkt rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

 

Recensioner

Filtrera recensioner
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Återställa

rating
rating
All good
rating
All good
rating
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating
Very good
rating
rating
rating
rating
rating
bartonella
Polecam
rating
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating
Good!
rating
rating
rating
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, rnrnJe recommande vivement les produits de "Lymeherbs". La livraison était très rapide vers la France, et l'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind