• Paket
Förpackning 3 stycken Marine Collagen Peptide 2100 luktfri

Förpackning 3 stycken Marine Collagen Peptide 2100 luktfri

INP01
787,40 kr

I stället för 899,17 kr

Förpackning 3 stycken Marine Collagen Peptide 2100 luktfri. Förpackningen räcker för 3 månaders behandling.

Det här paketet innehåller

 

Marine Collagen Peptide 2100 är ett naturligt marint kollagen från fiskhud som produceras av det franska företaget Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM. Marin kollagen av hög kvalitet extraheras från djuphavsfiskvävnad baserat på processen enzymatisk hydrolys. Kosttillskott Marine Collagen Peptide 2100 innehåller C-vitamin och vildrosextrakt på grund av vilket det har en positiv effekt på att lederna fungerar korrekt. Det hjälper också till att återuppbygga ledbrosket som skadats under degenerativa sjukdomar och lindrar smärta och inflammation i leder och ben.

Kollagen är det viktigaste proteinet i bindväv och en viktig komponent i fibrillar (fiber) i ben, senor, brosk, hud och tänder. Kollagen från marinfiskens hud är effektivare än kollagenet som extraheras från huddäggdjur. Dess partiklar är mindre, därför fungerar den mer effektivt.

C-vitamin är nödvändigt för normal kollagensyntes. Det stimulerar kollagenproduktionen, dess konservering och regenerering. C-vitamin påverkar kollagenfibrernas slutliga form och struktur. På grund av dessa egenskaper påverkar C-vitamin inte bara immunförsvaret utan också på att lederna och märgen fungerar korrekt. C-vitamin är viktigt för kollagenpreparat för att fungera på ett lämpligt sätt.

Vild ros

Nypon är en av de rikaste källorna till C-vitamin, liksom många andra ingredienser som påverkar kroppens funktion positivt. Dessutom har det bakteriedödande och antiinflammatoriska egenskaper, vilket minskar symtomen på artros genom att ge smärtlindring och förbättra rörligheten för de drabbade lederna. De aktiva ingredienserna i nypon extrakt skyddar cellmembranet, vilket hjälper till att bygga brosk och förhindrar degeneration.

Kosttillskott

Ingredienser (innehåll 1 dospåse): Havskollagen - 1000 mg, vitamin C - 860 mg, rosenvattenextrakt, Rosa canina L., DER 4: 1 standardiserat för 70% vitamin C - 200 mg inklusive 140 mg C-vitamin.

Produkten innehåller inte fyllmedel: (t.ex. modifierad stärkelse, laktos, mikrokristallin cellulosa), beläggningsämnen (t.ex. metakrylsyrapolyestrar), bindemedel (t.ex. gelatin, akacia, zein), smörjmedel (t.ex. stearatmagnesium), sönderdelningsmedel (t.ex. organiska syror, karbonater), adsorbenter (t.ex. bentonit, vit lera), färgämnen (t.ex. titanvitt), sötningsmedel (socker, xylitol, aspartam), aromer, mjukgörare, vaxer.

Förpackning: 30 påsar

Rekommenderat dagligt intag: 1 dospåse per dag

Lagring: Förvara vid rumstemperatur på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderade portioner för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning (ersättare) för en varierad diet. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.