Comfrey and Ironwort Oil (100 ml)

Comfrey and Ironwort Oil (100 ml)

AST11
39,88 kr
rating Read the 2 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 2

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olja har använts i medicin i århundraden, främst för problem med benvävnad. Det stöder effektivt behandling av sjukdomar i ryggraden, ledbenet, knäet, reumatisk smärta och ischias.

 

Comfrey och Ironwort Oil

Comfrey and Ironwort (Shepard's Tea) Olja har använts i medicin i århundraden, främst för problem med benvävnad. Det stöder effektivt behandling av sjukdomar i ryggraden, ledbenet, knäet, reumatisk smärta och ischias. Comfrey och Ironwort Oil kan appliceras om du har frakturer, störningar och blåmärken. Det är oersättligt vid inflammation i senan och tromboflebit. Comfrey and Ironwort Oil innehåller bland annat allantoin, som stimulerar regenerering av vävnader och auxiner - ett hormon som enkelt skapar ny vävnad och snabbt läker sår. Den innehåller också tanniner, slem och polyfenoler.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron är en polsk distributör av kvalitetsväxtprodukter. Företaget verkar på den polska marknaden i över 15 år. Råvarorna för sina produkter kom till noggrant utvalda leverantörer. Många av örterna i deras erbjudande är vilda.

Ingredienser:   70% Symphytum officinale olja, 30% Sideritolja, allantoin (upp till 4,7%), vegetabiliskt lim (cirka 29%), fenolsyra (rosmarinsyra), pyrolysalkaloider (0,02 till 0,7%), tanniner, vitamin C, K, B1, B2, B6, A, E, P av naturligt ursprung, folsyra, flavoner, flavonoider av naturligt ursprung.

Nettovikt:   100 ml

Lagring:   Förvara vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Ny
Comfrey and ironwort oil
rating 10
2021-10-26
Diana
The best product ever.It worth it
Olejek cudo
rating 10
2020-08-31
Ola
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.