Propolis Tincture (100ml)
Propolis Tincture (100ml)
Propolis Tincture (100ml)
Propolis Tincture (100ml)

Propolis Tincture (100ml)

Lymeherbs
LMB02
157,48 kr
rating Read the 4 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 4
Propolis, produceras av bin som använder den för att desinficera, förstärka och skydda bikupan. Propolis har antimikrobiella, antivirala, antifungala, antiprotozoala, antiinflammatoriska, anestetiska och regenerativa egenskaper.

 

Propolis

Propolis, produceras av bin som använder den för att desinficera, förstärka och skydda kupan. Propolis har antimikrobiella, antivirala, svampdödande, antiprotozoala, antiinflammatoriska, anestetiska och regenerativa egenskaper. Det påskyndar läkning av sår och läker hudsjukdomar. Dessutom reglerar propolis blodtrycket, ökar gallsekretionen och avgiftar levern. Propolis har också en gynnsam effekt på andningsorganen. Det används för att förebygga influensa och förkylningar, påskyndar återhämtningen och förbättrar immuniteten.Lymeörter

Ingredienser: Bipropolis 30%, etanol 70%

Rekommenderat dagligt intag: 10-12 droppar utspädda i 50 ml vatten eller mjölk, från en halvtimme till 1 timme före måltid, 3 gånger om dagen.

Nettovikt: 100 ml

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur, i en stängd låda, borta från direkt solljus, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderade portioner för konsumtion under dagen. Produkten kan inte användas som ersättning för en varierad kost. Att hålla en hälsosam livsstil och en balanserad kost är avgörande för att upprätthålla en god hälsa. Denna produkt kan inte användas av gravida och ammande kvinnor. Intag inte vid allergi mot biprodukter. Applicera inte på ögonen.

Ny
Filtrera recensioner
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Återställa

Świetny propolis
rating 10
2021-08-03
Anonymous
Bardzo dobry i skuteczny propolis. Smakowo pasuje nawet mojemu synowi. Podczas infekcji gardła użycie tego propolisu przyniosło bardzo szybka poprawę i powrót do zdrowia.
rating 10
2021-06-04
Anonymous
rating 10
2021-03-26
Grażka
rating 10
2020-09-02
Anonymous

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.