Vitamin D3 Forte 4000IU, 120 lock

Vitamin D3 Forte 4000IU, 120 lock

ALI02
83,82 kr
rating Read the 2 reviews
Average rating: 10/10 Number of reviews: 2

D-vitamin hjälper till att bibehålla friska ben och tänder. Det underlättar absorptionen av kalcium och hjälper till att upprätthålla dess rätta nivå i blodet.

 

Vitamin D3 Forte 4000IU

 

D-vitamin hjälper till att bibehålla friska ben och tänder. Det underlättar absorptionen av kalcium och hjälper till att upprätthålla dess rätta nivå i blodet. Dessutom stöder D-vitamin muskelsystemets och immunsystemets funktion.

 

MedicaLine

MedicaLine är en polsk tillverkare av läkemedel och kosttillskott som verkar på den lokala marknaden sedan 2007. MedicaLine äger kosttillskottet Aliness. Produkter från Aliness-märket innehåller naturliga föreningar som kännetecknas av en snabb och hög absorptionsnivå av aktiva substanser. Vitaminerna från deras erbjudande kan användas av människor på glutenfri diet liksom personer med allergier och laktosintolerans.

Kosttillskott

Ingredienser:   bulking agent: Extra jungfruolivolja, nötköttgelatin, glycerin, vatten, vitamin D3 från lanolin (kolekalciferol).

 

Kapseln är fylld med olivolja som innehåller stora mängder naturligt fett. Det naturliga fettet underlättar absorptionen av D-vitamin.

 

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapsel) (Referens dagligt intag%):   Vitamin D3 - 100 mcg = 4000 jm (2000,00%)

 

Rekommenderat dagligt intag:   Ta 1 kapsel dagligen, helst under en måltid.

 

Nettovikt: 120 kapslar

 

Lagring:   Skydda mot ljus, förvara vid rumstemperatur, på en torr plats som inte är tillgänglig för små barn.

 

Varning:   Överskrid inte den rekommenderade dagliga portionen under dagen. Denna produkt kan inte användas av gravida eller ammande kvinnor. Denna produkt kan inte användas som en ersättning för en varierad diet.

 

Ny
rating 10
2021-08-04
Anonymous
rating 10
2020-09-08
Apostolos

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.