Choose a searcher

Cowden Support Program

Cowden Support Program
Visar 1-9 av 9 objekt

Cowden-protokollet

 

Örtbutiken Lymeherbs erbjuder ett komplett utbud av produkter från Cowden-protokollet. Cowden-protokollet är ett protokoll utvecklat av Dr. W. Lee Cowden avsett för personer med borrelia och för att minimera symtomen förknippade med borrelia. Cowden-protokollet används även för andra fästingburna samtidiga infektioner.

Cowden-protokollet inkluderar 14 olika Nutramedix-produkter, inklusive 7 örtpreparat som kallas Microbial Defense, som uppvisar antibakteriell aktivitet. Cowden-protokollet inkluderar: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, Magnesiummalat, Mora, Persilja, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Beskrivning av de allmänna egenskaperna för alla produkter som ingår i Cowden-protokollet:

Banderol Microbial Defense : visar antiinflammatoriska egenskaper, har ett brett spektrum av antibakteriella, antivirala och antiparasitära egenskaper. På grund av dessa egenskaper är Banderol effektivt mot Borrelia-bakterier och fästingburna samtidiga infektioner som Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia och Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : stödjer avgiftningen av hjärnan och centrala nervsystemet, och renar kroppen från gifter och biotoxiner. Eliminerar gifter från hjärnan, det perifera nervsystemet och ryggraden. Baurbur-pinella rengör blodet och intercellulära utrymmen, avgiftar levern, njurarna och lymfsystemet. Minskar effektivt obehaget som följer med Herx-reaktionen.

 

Cumanda Microbial Defense : har antiinflammatoriska egenskaper, har ett brett spektrum av antibakteriella, antivirala och antiparasitära egenskaper. Tack vare dessa egenskaper är Cumanda effektivt mot Borrelia-bakterier och fästingburna samtidiga infektioner. Ämnen som finns i den har också en stark svampdödande aktivitet mot svampar Candida, Aspergillus och Mucor. Aktiva substanser har egenskaperna att passera blod-hjärnbarriären.

 

Enula Microbial Defense : har antiinflammatoriska egenskaper, har ett brett spektrum av antibakteriella, svampdödande, antivirala och antiparasitära egenskaper. Enula är effektivt mot både Borrelia och vissa Babesia-arter.

 

Houttuynia Microbial Defense : har antiinflammatoriska egenskaper, har ett brett spektrum av antibakteriella och svampdödande egenskaper. Tack vare dessa egenskaper är Houttuynia effektiv mot Borelia Borrelia och fästingburna samtidiga infektioner. Det är särskilt effektivt mot Bartonelia.

 

Magnesiummalat : en form av magnesium som absorberas extremt väl av kroppen. Magnesium är ett viktigt mineral som krävs för att kroppen ska fungera korrekt. Magnesium är nödvändigt för att upprätthålla normal nerv- och hjärnfunktion, hjärtrytm och blodtryck. Magnesium behövs också för korrekt sammandragning och avslappning av skelettmuskler, men även av glatta muskler i tarmarna, bukspottkörtelgången, gallgångarna, etc.

 

Mora Microbial Defense : har antiinflammatoriska egenskaper och har ett brett spektrum av antibakteriella, antivirala, svampdödande och antiparasitära egenskaper.

 

Persilja Detox : visar egenskaper som renar kroppen från gifter och biotoxiner. De aktiva substanserna i preparatet avgiftar levern, njurarna, lymfsystemet och intercellulära utrymmen och renar blodet. Persilja Detox minskar effektivt symtomen som följer med Herx-reaktionen. Dessutom kompletterar brister på järn, kalcium, riboflavin, tiamin, vitamin C, karotener och vitamin A.

 

Samento Microbial Defense : aktiva substanser som finns i Samentoj är effektiva modulatorer av immunsystemet, uppvisar ett brett spektrum av antibakteriell, antiviral, antifungal och antiparasitisk aktivitet. Tack vare dessa egenskaper är Samento effektivt mot Borrelia burgdorferii-bakterier och andra typer av Borrelia-bakterier och mot fästingburna samtidiga infektioner.

 

Sealantro Metal Detox : stöder avgiftning av kroppen från tungmetaller, såväl som biotoxiner och många andra giftiga ämnen.

 

Serrapeptas : är ett proteolytiskt (proteinbrytande) enzym som erhålls från matsmältningssystemet hos silkesmaskar. Detta enzyms funktion är att smälta fibrinet som skyddar Borrelia-bakterierna. Serrapeptas hjälper till att bryta ner den mikrobiella biofilmen. Nedbrytningen av fibrin, som skyddar bakterierna, gör immunsystemets celler effektiva för att attackera och bekämpa patogena mikroorganismer. Serapeptas förbättrar syretransporten till vävnader genom att bryta ner fibrin som fäster vid kapillärväggarna. Som ett resultat, i vävnader där anaeroba förhållanden rådde, dvs gynnsamma för tillväxten av bakterier, ändras miljön till aeroba förhållanden som är ogynnsamma för bakteriers överlevnad.

 

Sparga Sulphur Detox : stödjer avlägsnandet av sulfoantibiotika och andra sulfonamidbaserade läkemedel från kroppen som blockerar kroppens sulfatvägar och vägen för toxinkonjugering genom glutation.

 

Stevia : har antibakteriell aktivitet mot alla utvecklingsformer av Borrelia-bakterier. Det påverkar biofilmen som skapas av bakterier. Stevia uppvisar också ett brett spektrum av antifungal och antioxidant aktivitet.

 

Takuna Microbial Defense : har mycket starka antibakteriella, antivirala och svampdödande egenskaper. Takuna minskar symtomen som åtföljer infektionen.

 

Om du bestämmer dig för att tillämpa Cowden-protokollet, följ instruktionerna som medföljer produkterna noggrant. Instruktionerna är mycket detaljerade och innehåller tabeller över hur du använder produkten varje dag. Produkter sammansatta i färdiga förpackningar och uppdelade i set Månad 1 - Månad 9.

 

  Produktfilter
Kategorier
Typ av produkt
Product added to wishlist
Product added to compare.