Företagsinformation

Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

Momsnummer: PL6342828337, Företagets registreringsnummer: 243565136.

Adress: ul. Gliwicka 234, 40-860, Katowice, Polen

Allmänna villkor

Du kan beställa via vår säkra shoppingwebbplats www.lymeherbs.eu. Alternativt kan du placera beställningar på vår e-post: contact@lymeherbs.eu.


Alla priser inkluderar moms och kan ändras utan föregående meddelande.
Alla anspråk på kort leverans eller brott måste meddelas inom tre dagar efter leveransen.
Vi ansvarar inte om information som görs tillgänglig på denna webbplats inte är korrekt, fullständig eller aktuell. Hälsoinformationen på denna webbplats tillhandahålls endast för utbildningsändamål och är inte avsedd att ersätta diskussioner med en läkare eller annan vårdgivare.
Du samtycker till att lagarna i Republiken Polen reglerar all användning av denna webbplats utan hänsyn till regler som rör konflikter mellan lagar som skulle tillämpa de materiella lagarna i en annan jurisdiktion, inklusive när det gäller tvister som uppstår till följd av din användning av denna webbplats eller material från denna webbplats.
Vi förbehåller oss rätten att vägra beställningar du gör hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller avbryta de köpta mängder per person, per hushåll eller per beställning. Dessa begränsningar kan inkludera beställningar som placerats av eller under samma kundkonto, samma kreditkort och / eller beställningar som använder samma fakturerings- och / eller leveransadress.
Din inlämning av personlig information genom butiken regleras av vår integritetspolicy.
Ibland kan det finnas information på vår webbplats eller i tjänsten som innehåller typografiska fel, felaktigheter eller utelämnanden som kan relatera till produktbeskrivningar, prissättning, kampanjer, erbjudanden, fraktkostnader för produkter, transittider och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter eller underlåtenheter, och att ändra eller uppdatera information eller avbryta beställningar om information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats är felaktig när som helst utan föregående meddelande (inklusive efter att du har skickat din beställning) .

Returer / återbetalningar / avbokningar

Du kan returnera varor till oss inom 14 dagar efter mottagandet av paketet.
I händelse av ett klagomål, skicka omedelbart de defekta varorna till butiken via Post. Företaget accepterar dock inga paket som skickats COD. Kostnaderna för att skicka ett klagomål skickas omedelbart till det bankkonto som kunden har angett efter att ha mottagit paketet och godkänt klagomålet. De returnerade produkterna ska åtföljas av ett köpbevis och ett ifylldt blankett (returformuläret kan laddas ner här). Om klagomålet är motiverat kommer produkten att bytas ut om möjligt eller dess kostnad återbetalas till kunden. Defekta varor är varor med tekniska defekter. Klagthanteringstiden är upp till 14 arbetsdagar, men butiken vidtar alla åtgärder för att lösa klagomålet på kortast möjliga tid. Om klagomålet avvisas skickas varorna tillbaka på kundens bekostnad.
Om varorna returneras öppna men visar sig att de INTE är skadade / felaktiga kan vi inte återbetala inköpspriset.
Återbetalningskostnad: Observera att vi endast kan återbetala portokostnaderna för att returnera en artikel där; vi skickade dig fel artikel, eller så är produkten skadad eller felaktig. Vi kommer inte att återbetala porto för artiklar som har visat sig fungera bra.
Du kan avbryta din beställning när som helst innan den skickas för en full återbetalning genom att kontakta oss på contact@lymeherbs.eu. Återbetalningar kommer att behandlas inom tre arbetsdagar.

Betalning

Du kan betala med Przelewy24 (Visa / MasterCard-kredit- / betalkort), PayPal eller direkt banköverföring.

Frakt

Standard Frakt: Beställningar skickas vanligtvis inom 1-5 arbetsdagar från inköpstidpunkten.
För internationella beställningar, kontakta ditt lokala tullkontor för information om importbegränsningar och licenser. Alla tariffer, skatter och avgifter är kundens ansvar.
Separata avgifter för frakt kommer att visas i orderöversikten.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.