Quercetin 120 kapslar (Nutramedix)
Quercetin 120 kapslar (Nutramedix)
Quercetin 120 kapslar (Nutramedix)
Quercetin 120 kapslar (Nutramedix)
Quercetin 120 kapslar (Nutramedix)
Quercetin 120 kapslar (Nutramedix)

Quercetin 120 kapslar (Nutramedix)

CWD53-C
234,95 kr
rating Read the review
Average rating: 10/10 Number of reviews: 1
Quercetin finns i en fl avonoidfamilj som kallas fl avanoler som verkar stödja kroppens normala avgiftningsprocesser relaterade till antioxidantaktivitet och i vissa fall binder till järn för att stödja hälsosam oxidationsstatus.

 

Quercetin


NutraMedix Quercetin renas från blommorna av Sophora japonica, allmänt känd som det japanska pagodträdet. Även om individuell förmåga att absorbera quercetin kan variera beroende på faktorer som är både genetiska och relaterade till tarmmikrobiomet, anses dihydratformen i NutraMedix Quercetin i allmänhet vara mycket biotillgänglig.

Quercetin finns i en fl avonoidfamilj som kallas fl avanoler som verkar stödja kroppens normala avgiftningsprocesser relaterade till antioxidantaktivitet och i vissa fall binder till järn för att stödja hälsosam oxidationsstatus. Viss forskning tyder på att flavonoler också stöder zinktransport i celler. Senast har dessa kemikalier undersökts för hur de påverkar processen för celldelning och kommunikation mellan celler, som kan förändras genom normal åldrande. I motsats till antioxidantstöd är detta nu ett stort forskningsområde för flavonoidernas hälsostödande egenskaper.

 

Kosttillskott


Nutramedix ®
Nutramedix är en amerikansk producent av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1993. Det producerar högkvalitativa bioaktiva växtextrakt baserat på patenterad extraktionsmetod. Nutramedix produkter kännetecknas av hög styrka och ett brett spektrum av aktiviteter.


Ingredienser: Quercetin (Sophora japonica blomma), vegetabiliska kapslar, vegetabiliskt magnesiumstearat.

Innehåll i rekommenderad daglig portion (2 kapslar): Quercetin (Sophora japonica blomma) - 500 mg

 

Rekommenderat dagligt intag: Ta två kapslar en gång dagligen efter en måltid.


Nettovikt:
120 kapslar

Lagring:
Förvara vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderad daglig servering. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad diet. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.