Allicin 100% ren 12mg. 100 tabletter

Allicin 100% ren 12mg. 100 tabletter

SWA29
342,90 kr
Allicin är ett kosttillskott som innehåller extrakt av vitlöksknöl, växter som uppvisar speciella hälsofrämjande egenskaper för hjärt-kärlsystemet på grund av innehållet av allicin.

 

Allicin

Allicin är ett kosttillskott som innehåller extrakt av vitlöksknöl, växter som uppvisar speciella hälsofrämjande egenskaper för hjärt-kärlsystemet på grund av innehållet av allicin. Ämnet som ingår i preparatet stöder regleringen av nivån av dåligt kolesterol i blodet och glukos, vilket kan orsaka kroniska sjukdomar.

Swanson®

Swanson Health Products är en amerikansk tillverkare och distributör av kosttillskott. Den har funnits på marknaden sedan 1969. Swansons produkter uppfyller alla kvalitetsstandarder och är tillverkade enligt Good Manufacturing Practice (GMP). Swanson Health Products gör allt för att upprätthålla högsta kvalitet på sina produkter.

Kosttillskott

Ingredienser: allicin
Kapselmaterial: mikrokristallin cellulosa; fettsyror; tvärbundet cellulosagummi; kalciumpalmitat; glasera med pepparmyntsolja.

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapsel): Allicin - 12 mg

Rekommenderat dagligt intag: En tablett två gånger om dagen

Nettovikt: 100 kapslar

Förvaring: Skydda från ljus, förvara i rumstemperatur, på en torr plats utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för konsumtion under dagen. Produkten kan inte användas av gravida och ammande kvinnor. Produkten kan inte användas som ersättning för en varierad kost.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.