Rosenrot (Rhodiola rosea), 500 mg, 60...

Rosenrot (Rhodiola rosea), 500 mg, 60 vegetabiliska kapslar

Now Foods
NOW17
266,70 kr

Nu innehåller Rhodiola standardiserat rosenrotsextrakt (Rhodiola rosea). Rosenrot är en lokal växt i de arktiska och alpina regionerna i Europa, Asien och Amerika.Vanligt namn: Sedum rosea

 

Rhodiola

Nu innehåller Rhodiola standardiserat rosenrotsextrakt (Rhodiola rosea). Rosenrot är en lokal växt i de arktiska och alpina regionerna i Europa, Asien och Amerika. Rhodiola rosea bidrar till upprätthållandet av korrekt cirkulation relaterat till effektiviteten av mentalt arbete, förmågan att reagera och optimal kognitiv aktivitet. Det stöder konditionen och effektiviteten i uthållighetsidrotter. Ger skydd vid fysisk stress. Det stimulerar nervsystemet och har en gynnsam effekt vid trötthet, sömnstörningar och aptitlöshet. Det stimulerar perception, håller sinnet aktivt och arbetseffektivitet. Det skyddar mot stress och högt blodtryck, vilket har en positiv effekt på det kardiovaskulära systemet.

 

Now Foods ®

Now Foods ® är en amerikansk producent och distributör av kosttillskott. Det har funnits på marknaden sedan 1948. Now ® -företaget har många års erfarenhet och dess produkter tillverkas i enlighet med de högsta standarderna för Good Manufacturing Practice (GMP), tack vare vilken produkterna är av hög kvalitet och mycket hög. uppskattad.

 

Kosttillskott

 

Tilläggsfakta: 1 kapsel - 500 mg extrakt

Ingredienser: Rhodiola rosea rotextrakt (DER 5: 1, 3% rosavin, 1% salidrosid);

kapselmaterial: cellulosaderivat; bulkmedel: mikrokristallin cellulosa; klumpförebyggande medel; magnesiumsalter av fettsyror; amorf kiseldioxid.

Rekommenderat dagligt intag: 1 kapsel dagligen på fastande mage.

Nettovikt: 60 vegetariska kapslar

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning (ersättning) för en varierad kost. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.