Naturligt vitamin E 400IU, 100 kapslar

Naturligt vitamin E 400IU, 100 kapslar

SWA10
149,86 kr

Vitamin E är en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och skyddar fettsyrorna före oxidationen. Dessutom förhindrar det för tidig nedbrytning av erytrocyter och är involverat i transporten av syre av de röda blodkropparna till alla celler i kroppen.

 

Naturligt vitamin E

 

 

Vitamin E är en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och skyddar fettsyrorna före oxidationen. Dessutom förhindrar det för tidig nedbrytning av erytrocyter och är involverat i transporten av syre av de röda blodkropparna till alla celler i kroppen. E-vitamin har en direkt effekt på muskelprestanda. Det stöder också immunförsvaret, ökar det cellulära svaret och förbättrar funktionen av T-lymfocyter.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products är en amerikansk tillverkare och distributör av kosttillskott grundat 1969. Företaget är den största privatägda vitaminkataloghandlaren i USA. Dess produkter tillverkas enligt Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Kosttillskott


Ingredienser: E-vitamin, gelatin (kapsel), glycerol (fuktgivande substans), sojabönolja , renat vatten.

Innehåll i rekommenderad daglig portion (1 kapsel): E-vitamin (D-alfa-tokoferolacetat) - 267 mg motsvarande alfa-tokoferol (2216% av det dagliga referensintagsvärdet).

 

Användning: En kapsel per dag under en måltid

Nettovikt: 56 g - 100 kapslar

Lagring: Förvara produkten vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte den rekommenderade portionen för konsumtion under dagen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad diet. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.