Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
391,16 kr

Enula Microbial Defense är en unik blandning av extrakt från tre växter: Elecampane, Jalapa och Blood Wiss. Enula har antiinflammatoriska egenskaper såväl som ett brett spektrum av antimikrobiella, antivirala, antivirala, antibakteriella effekter.

 

Enula
 Enula Microbial Defense är en unik blandning av är en egenutvecklad blandning av extrakten från två växter: Elecampane (Inula helenium) och Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix ®
Nutramedix är en amerikansk tillverkare av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1993. Den producerar högkvalitativa bioaktiva växtextrakt baserade på patenterad extraktionsmetod. Nutramedix produkter kännetecknas av hög potens och brett spektrum av aktiviteter.

Kosttillskott


Ingredienser: Omans stora extrakt, Jalapa-extrakt, mineralvatten, etanol (20-24)%.

Rekommenderat dagligt intag: 30 droppar tillsätt upp till 120 ml vatten, vänta en minut och ät. Börja med 1 droppe 2 gånger om dagen (30 min innan du äter) och öka gradvis en portion. Skaka före användning.

Nettovikt: 30 ml

Lagring: Förvara i rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderad daglig servering. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.