• −15%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
181,36 kr 213,36 kr -15%

Sparga Sulphur Detox är ett extrakt från roten av medicinsk sparris. Sparga Sulphur Detox stöder avlägsnandet av sulfoantibiotika och andra sulfonamidbaserade läkemedel som blockerar kroppens sulfatvägar och glutationtoxinvägar.

 

Sparga svaveldetoxSparga Sulphur Detox är ett extrakt från roten av medicinsk sparris. Sparga Sulphur Detox stöder avlägsnandet av sulfoantibiotika och andra sulfonamidbaserade läkemedel som blockerar kroppens sulfatvägar och glutationtoxinvägar. Sparga svaveldetox ingår i Cowden Support Program och bör användas tillsammans med andra produkter från Cowden's Protocol.Kosttillskott


Nutramedix ®
Nutramedix är en amerikansk tillverkare av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1993. Den producerar högkvalitativa bioaktiva växtextrakt baserade på patenterad extraktionsmetod. Nutramedix produkter kännetecknas av hög potens och brett spektrum av aktiviteter.


Ingredienser: medicinsk sparrisrotkanalextrakt, mineralvatten, etanol (20-24)%.

Användande: Häll 10 droppar (0,5 ml) i 120 ml vatten och vänta en minut innan du dricker. Det kan tas flera gånger om dagen om det behövs. Skaka flaskan före användning.

Nettovikt: 30 ml

Lagring: Förvara i rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderad daglig servering. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.