Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
213,36 kr

Sparga Sulphur Detox är ett extrakt från roten till medicinsk sparris.   Sparga Sulphur Detox stöder avlägsnandet av sulfoantibiotika och andra sulfonamidbaserade läkemedel som blockerar kroppens sulfatvägar och glutationstoxinvägar.

 

Sparga Sulphur DetoxSparga Sulphur Detox är ett extrakt från roten till medicinsk sparris.   Sparga Sulphur Detox stöder avlägsnandet av sulfoantibiotika och andra sulfonamidbaserade läkemedel som blockerar kroppens sulfatvägar och glutationstoxinvägar.   Sparga Sulphur Detox   ingår i Cowden Support Program och bör användas tillsammans med andra produkter från Cowdens protokoll.Kosttillskott


Nutramedix ®
Nutramedix är en amerikansk producent av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1993. Det producerar högkvalitativa bioaktiva växtextrakt baserat på patenterad extraktionsmetod. Nutramedix produkter kännetecknas av hög styrka och ett brett spektrum av aktiviteter.


Ingredienser:   medicinsk asparges rotkanalsextrakt, mineralvatten, etanol (20-24)%.

Användande:   Häll 10 droppar (0,5 ml) i 120 ml vatten och vänta en minut innan du dricker.   Det kan tas flera gånger om dagen om det behövs.   Skaka flaskan före användning.

Nettovikt:   30 ml

Lagring:   Förvara vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning:   Överskrid inte rekommenderad daglig servering. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.