Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml

Samento Nutramedix 30 ml

CWD06-30
429,26 kr

Samento Microbial Defense är en effektiv immunmodulator. Den har ett brett spektrum av antibakteriella, svampdödande, antivirala och antiparasitära egenskaper. Samento är effektivt mot Borelia burgdorferi och andra stammar av Borrelia samt andra fästingburna infektioner.

 

Samento Microbial DefenseSamento Microbial Defense är en effektiv immunmodulator. Den har ett brett spektrum av antibakteriella, svampdödande, antivirala och antiparasitära egenskaper. Samento är effektivt mot Borelia burgdorferi och andra stammar av Borrelia samt andra fästingburna infektioner. Samento kan användas vid behandling av autoimmuna sjukdomar. Samento Microbial Defense ingår i Cowden Support Program och bör användas tillsammans med andra produkter från Cowden's Protocol.Kosttillskott


Nutramedix ®
Nutramedix är en amerikansk tillverkare av kosttillskott som verkar på den amerikanska marknaden sedan 1993. Den producerar högkvalitativa bioaktiva växtextrakt baserade på patenterad extraktionsmetod. Nutramedix produkter kännetecknas av hög potens och brett spektrum av aktiviteter.


Ingredienser: Uncaria tomentosa barkextrakt (TAO Free Uncaria tomentosa), mineralvatten, etanol (20-24)%.

Användande: Häll 1-30 droppar i 120ml vatten och vänta en minut innan du dricker. Börja med 1 droppe 2 gånger om dagen (30 min före måltid) och öka gradvis intaget. Skaka flaskan före användning.

Nettovikt: 30 ml

Lagring: Förvara i rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för små barn.

Varning: Överskrid inte rekommenderad daglig servering. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

Ny

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i sekretesspolicyn.